Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 140 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 6 EL Grieß, Weichweizen
- 4 EL Rum
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Magertopfen
- Kompott nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 673 mg
Alternatieve recepten
Germknödel
1ωρ.
Topfenpalatschinken
1h 30 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25 min
Rahmdalken mit Erdbeeren
25 λεπτ.
Scheiterhaufen
1h 30 min
Buchteln mit Powidl
2hod. 20min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 λεπτ.
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 λεπτ.
Grießauflauf
1h 30 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 godz. 5 min
Erdäpfelgulasch
1ωρ. 10 λεπτ.