Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 Eier (Größe M)
- 2 ½ - 2 ¾ TL Salz, etwas mehr für das Kochwasser
- 350 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken und 2-3 EL für die Pfanne
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 500 g Weizenmehl, griffig
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- ½ - 1 Zwiebel, je nach Größe, in Scheiben
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2374 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1174 mg
Alternatieve recepten
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Reisfleisch
2h 20min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
Semmelknödel
50min
Frittaten
30min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Wurstknödel
1h 20 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min