Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 3 TL Salz
- 1 EL Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Ausstreuen der Auflaufform
- 4 Eier
- 80 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 250 g Schinkenscheiben, in Streifen
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Schlagobers
- 150 g Milch
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2910 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 3313 mg
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Eiernockerl
30min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min