Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 3 TL Salz
- 1 EL Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Ausstreuen der Auflaufform
- 4 Eier
- 80 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 250 g Schinkenscheiben, in Streifen
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Schlagobers
- 150 g Milch
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2910 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 3313 mg
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1hod.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 λεπτ.
Eiernockerl
30 λεπτ.
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Gebackene Schinkenfleckerl
1hod.
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Erdäpfelgulasch
1h 10 min