Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl (siehe Tipp)
- 120 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 60 g Semmelbrösel, etwas mehr für die Form
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
- 400 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 8 Eier (Größe M)
- 500 g Sauerrahm
- 2 - 2 ½ TL Salz, je nach Salzgehalt des Schinkens
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 2 EL Butter, etwas mehr zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 λεπτ.
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1ωρ. 10 λεπτ.
Cremige Schinkennudeln überbacken
1ωρ.
Eiernockerl
30 Min
Überbackene Speckknödel
1h 30 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1ωρ.
Erdäpfelgulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1ωρ.
Schinkenfleckerl überbacken
1ωρ. 10 λεπτ.