Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g Milch
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1796 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 godz.
Schinken-Käse-Kipferl
1 godz.
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 godz.
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Nudelauflauf mit Kürbis und viel Käse
1 Std. 15 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Topfenschmarrn
50 min