Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g Milch
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1796 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Überbackene Makkaroni Bolognese
1h 20min
Eiernockerl
30min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Nudelauflauf mit Kürbis und viel Käse
1h 15min
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min