Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hartkäse, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 - 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
-
300
g Weißkraut, in Stücken (3 cm), (siehe Variationen)
of 300 g Fenchelknollen, in Stücken (3 cm), (siehe Variationen) - 3 TL Kräutersalz
- 200 g Risottoreis
- 1 - 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 3 EL Paprikapulver
- 400 - 450 g Schweinefleisch, ausgelöst, in Stücken (3-4 cm), Gulaschfleisch von der Schulter
- 600 g Wasser
- 5 - 10 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2608 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 2018 mg
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 Min
One Pot Feta Pasta
35 min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 Min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 Min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35 min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 Min
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1 Std.
Cashew-Brokkoli Pasta
45 Min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min