Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
Rapsöl zum Einfetten
of Butterschmalz zum Einfetten - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Hartkäse (z. B. Gouda, Emmentaler, Bergkäse), in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Schmelzkäse (z. B. RUPP Enzian)
- 250 g Milch
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Erdäpfel, festkochend
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1808 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 808 mg
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1sa
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1sa
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1sa
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Eiernockerl
30 Min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 dk
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1sa 30 dk
Gemüsereis mit Ei
35 dk
Schnittlauchsauce
10 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1sa