Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g Dinkel-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 TL Salz
- 250 g Magertopfen
- 3 TL Pizzagewürz (siehe Variation)
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Tomaten, in Stücken
- 150 g roter Paprika, in Stücken
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zucker
- 100 - 150 g Mais, aus der Dose
- 80 g Salami, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 916 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1sa
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1sa
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1sa
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 dk
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1sa 30 dk
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min