Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 350 g Erdbeeren
- 3 EL Staubzucker
- 1 EL Zitronensaft
- 230 g Weizenmehl, universal
- 250 g Sauerrahm
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 20 - 30 g Butterschmalz, zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 111 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternockerl
40 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30min
Topfenschmarrn
50 Min
Mohnnudeln
1h 30min
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55 min
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min