Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Vanillezucker
- 3 Ei (Größe M)
- 500 g Maroni, gegart, geschält
- 20 - 30 g Rum
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 120 g Feinkristallzucker
- 400 - 500 g Sauerrahm
- 100 - 125 g Crème fraîche
- 10 - 20 g Mandelblättchen
- 2 EL Marmelade z.B. Preiselbeer, Marille oder Zwetschke
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1539 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1ωρ. 20 λεπτ.
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72 godz. 30 min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1ωρ. 10 λεπτ.
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1ωρ.
Maroni Mousse au chocolat
15 λεπτ.
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Babyfreundliche Guacamole
10 λεπτ.
Karottentorte mit Zuckerguss
3 Std. 10 Min
Marillenkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Biscoff-Cheesecake
6h 25min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 λεπτ.