Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 100 g Speckwürfel
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier
- 200 g Milch
- 20 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ¼ Bund Schnittlauch, frisch
- 1 Liter Rindsuppe
- 500 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1373 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Tiroler Kasnock’n
1sa
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 dk
Käsespätzle
45 Min
Salzburger Fleischkrapfen
1sa 30 dk
Semmelknödel
50 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Wälder Käsknöpfle
55 Min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 Std. 40 Min
Hasenöhrl
1sa
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 godz. 20 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min