Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mohn-Staubzucker
- 70 g Mohnsamen
- 50 g Zucker
Knödelteig und Erdbeerspiegel
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 70 g Weichweizengrieß
- 90 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Magertopfen
- ½ Zitrone, Schale abgerieben
- 1 Prise Salz
- 30 g Zucker
- 250 g frische Erdbeeren
Fertigstellung
- Butter, weich, zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- Weizenmehl, griffig für die Arbeitsfläche
- 12 frische Erdbeeren, entkelcht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1161 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Germknödel
1 Std.
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfenschmarrn
50 min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.