Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g Weizenmehl, glatt
- 230 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 180 g Wasser
- 70 g Milch
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Germ
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, in Stücken
- 120 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 3 - 4 Knoblauchzehen, halbiert, nach Geschmack
- 3 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 rote Zwiebel
- 120 - 150 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eiernockerl
30 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 dk
Bröselknödel
40 dk
Mostschober
2h
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1sa
Langos
1h 55min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 dk
Liptauer
15 Min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min