Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 EL Kristallzucker
- 60 g Mandeln, ungeschält
- 500 g Magertopfen
- 2 Eier (Größe M)
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- 1 - 2 EL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
- 240 g Vollkorn-Semmelbrösel
- 1 EL Weichweizengrieß Type 480
- 300 g frische Marillen, halbiert und entsteint
- 300 g frische Pfirsiche, halbiert und entsteint
- 300 g Wasser
- 80 g Gelierzucker 3:1
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3638 kJ / 868.5 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 94.7 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 334.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Germknödel
1 Std.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1hod. 25min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Eiernockerl
30min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Topfenschmarrn
50 Min