Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 1 Bio-Zitrone
- 500 - 600 g Äpfel, säuerlich
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 Prise Salz
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Topfen
- 30 g Dinkelgrieß
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 50 g Zucker
- 1 - 2 TL Vanillezucker
- 4 EL Kokosraspel
-
2
EL Kokoschips, ungesüßt
of 2 EL Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1584 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 165 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20min
Topfenschmarrn
50min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Schneller Apfelkuchen
1h 30min
Marillenkuchen
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min