Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 500 g Erdäpfel, geschält
- 600 g Kürbisfleisch
- 10 g Tomatenmark
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
-
8
Frankfurter
of 8 Debreziner - 1 Spritzer Essig
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1129 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Krautfleckerl
40 dk
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Eiernockerl
30 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 dk
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1sa
Semmelknödel
50 Min
Kürbisgulasch
45 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min