Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Suppengemüse, in Stücken
- 50 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 350 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm),
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Rollgerste
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 - 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ EL Liebstöckel, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtopfgewicht 250 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1873 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 101 mg
Alternatieve recepten
Schnelle cremige Polenta
25min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Osterpinzen
2h 50min
Risibisi mit Garnelenspießchen an Weinschaum
45min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 λεπτ.
Kärntner Reindling
2hod. 40min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Ritschert (XXL)
1hod.
Graupensuppe mit Bündnerfleisch
1h 15min
Leberreis
35 λεπτ.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1ωρ. 40 λεπτ.