Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Butterschmalz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, inkl. Saft
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Fisolen, frisch
- 2 Spritzer Essig
- 2 Prisen Zucker
- 2 - 4 Stück scharfe Debreziner, nach Geschmack
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
4
Semmeln
of 4 Scheiben Bauernbrot
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2629 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zandergulasch
45min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Fisolenfleisch
1 Std.
Fisolengulasch
1sa 10 dk
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Erdäpfelgulasch
1sa 10 dk
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Krautfleckerl
40min