![Fisolengulasch Fisolengulasch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3646d429-5653-4290-8f6c-56c7222a6586/Derivates/2e6fbf18-e498-4505-819b-f288b977b0db.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Sonnenblumenöl
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Kümmel, gemahlen
- 2 geh. EL Majoran, getrocknet
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 - 550 g Erdäpfel, festkochend
-
3
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 - 3 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 EL Maisstärke
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 700 g Wasser
-
500
g gelbe Fisolen, frisch
of 500 g grüne Bohnen, frisch - 150 - 200 g Wurst (z.B. Wiener Wurst, Extrawurst, Kochsalami) im Ganzen
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 - 2 Spritzer Essig
- 4 EL Sauerrahm, zum Dekorieren
- 1 - 2 Prisen Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1404 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 478 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Krautfleckerl
40 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Bröselknödel
40 Min
Eiernockerl
30 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min