Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schnittkäse (z. B. Gouda), in Stücken
- 500 g Wasser
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Karfiol, in Röschen, große Stücke halbiert
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Wenden
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Mais, gewaschen und abgetropft
- 40 g Maisstärke
- 4 - 8 EL Öl zum Braten (z. B. Rapsöl)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 637 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Semmelknödel
50 Min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 min
Wurstknödel
1h 20min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min