Gebackene Erdäpfelnudeln
TM6 TM5

Gebackene Erdäpfelnudeln

4.1 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 650 g gekochte Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (am Vortag in Schale gekocht)
  • 220 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
  • 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
  • 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
  • 2 Eier (Größe M)
  • Butter zum Einfetten
  • 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
  • 3 EL frische Kräuter, nach Geschmack
  • 250 g Sauerrahm
  • 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2191 kJ / 524 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
66 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
8.8 g
Vezels
6.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten