Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Mohn
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
-
1 - 2
Kardamomkapseln, Samen ausgelöst
of ¼ TL Kardamom, gemahlen - 35 - 40 g Zucker
- 80 g Polenta, fein
- 1 TL Vanillezucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 100 g Milch
- 15 g Speisestärke
- 250 g Topfen
- 500 - 600 g Äpfel, entkernt, geschält
- 100 g Wasser
- 2 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 249 mg
Alternatieve recepten
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Topfenschmarrn
50 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 Min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 Min
Maronipressknödel
1 Std. 50 Min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40 dk
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1sa 30 dk
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 godz. 20 min