![Kürbisnocken (glutenfrei) Kürbisnocken (glutenfrei)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/304f6874a96bb37f8f7ec8e87d9de930/Derivates/76a2c63ba4de8998134424c41a391910dfb6158d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Hokkaidokürbis, in Stücken (siehe Tipp)
- 20 g Butter
- 100 g Milch
- 150 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Kartoffelstärke
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 3 ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1780 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2100 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40 Min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Kürbisbuchteln mit Kimchi
2 Std. 10 Min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 Std. 5 Min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe
20 min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3h 40min
Osternest aus Germteig
2h