Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Milch
- 20 g Vanillezucker
- 2 TL Zitronenschale
- 20 g Butter, etwas mehr zum Braten
- 150 g Polenta
- 300 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 250 g Wasser
- 20 - 50 g Rohrzucker, je nach Süße der Äpfel, etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Zimt, gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft, je nach Apfelsorte (optioneel)
- 30 g Rosinen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenwaffeln
30min
Spaghettinester mit Linsenbällchen
1h 30min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50 min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
Grießauflauf
1h 30min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Apfel-Hirse-Auflauf
1 godz. 40 min
Topfenschmarrn
50 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min