Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 880 g Wasser
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - Olivenöl zum Einfetten
- 170 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 30 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Quinoa Nuggets
1h
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3h
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1h
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3h
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Schnelle cremige Polenta
25 min