Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Dille, Spitzen abgezupft
-
500 - 600
g Fisolen, frisch
of 500 - 600 g Fisolen, TK -
600 - 700
g heurige Erdäpfel, mit Schale (siehe Variation)
of 600 - 700 g Erdäpfel, geschält - 500 g Wasser
- 2 - 2 ¾ TL Salz
- 40 g Butter, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 ½ EL Maisstärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Spritzer Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Gelber Fisolensalat
40min
Fisolengulasch
1sa 10 dk
Eiernockerl
30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1sa 10 dk
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Krautfleckerl
40min