Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Dille, Spitzen abgezupft
-
500 - 600
g Fisolen, frisch
of 500 - 600 g Fisolen, TK -
600 - 700
g heurige Erdäpfel, mit Schale (siehe Variation)
of 600 - 700 g Erdäpfel, geschält - 500 g Wasser
- 2 - 2 ¾ TL Salz
- 40 g Butter, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 ½ EL Maisstärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Spritzer Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Eiernockerl
30 λεπτ.
Gelber Fisolensalat
40 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 λεπτ.
Fisolengulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 godz. 50 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1ωρ. 10 λεπτ.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min