Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Hendlbrüste, ohne Haut, ohne Knochen (à ca. 150-180 g)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 TL Basilikum-Pesto (siehe Tipp)
- 9 Scheiben Frühstücksspeck, dünn aufgeschnitten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Butter
- 400 g Kürbisfleisch, geschält
- 10 - 15 g Tomatenmark
- 150 g Wasser
- ½ - 1 TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Kürbisgulasch
45min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min