Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 - 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Sonnenblumenöl
- 350 g Schweinefleisch, ausgelöst (z.B. Schulter)
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 100 g Weißwein
- 500 g Wasser und 1 EL für die Stärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 350 g Fisolen, frisch
- ½ TL Speisestärke
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen, nach Geschmack
- Schwarzbrot, zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Krautfleisch
1h 40 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Blunzenpackerl
50 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Paprikahendl
1 Std.
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Boef Stroganoff
50 Min
Wurzelfleisch
1 Std.