![Blunzenpackerl Blunzenpackerl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F2D81776-77C9-4F13-98E6-B1D899E3E702/Derivates/65a4ccd5-6eef-466f-926f-0adc19453864.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Semmelwürfel
- 80 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 - 15 g Öl
- 300 - 400 g Blutwurst, geschält
- 1 Packung Blätterteig
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Kipferlkoch mit Vanilleobers
55 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Coq au vin
3h
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2u. 45min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Boef Stroganoff
50 мин.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Schinkenfleckerl überbacken
1u. 10min