Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Semmelwürfel
- 80 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 - 15 g Öl
- 300 - 400 g Blutwurst, geschält
- 1 Packung Blätterteig
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Semmelfülle
1ωρ. 10 λεπτ.
Bratapfel-Marzipan-Creme
20min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 λεπτ.
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1ωρ.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1ωρ.
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2sa
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55 λεπτ.
Gebackene Schinkenfleckerl
1ωρ.