Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
of 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1u. 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3u.
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2óra 40p
Erdäpfelsalat
55 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Faschierte Laibchen
35min
Budapester Wurstsalat
20min
Eierspeis to go
30min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Moosbeer-Kokos-Nocken
35min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min