Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
of 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Omelettrolle mit Blattspinat
35min
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 menit
Caesar Salad mit Huhn
50min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45min
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40 menit
Salat Nicoise
40 menit
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1j 30 menit
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1j 40 menit
Sommer Bolognese Bowl
35min
Kräutertopfen
15 Min