Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
of 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2u. 40min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Erdäpfelsalat
55min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Budapester Wurstsalat
20 min