Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rotweinessig-Dressing
- 1 rote Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rotweinessig
- 130 g Rapsöl
- 2 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
Rindfleischsalat
- 400 g Rindslungenbraten, der Länge nach halbiert
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika, rosenscharf
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 120 g Stangensellerie, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Karotten, in Scheiben (5 mm)
- ½ Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen
- 4 EL Kürbiskerne
- 4 EL Kürbiskernöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3376 kJ / 807 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1306 mg
Alternatieve recepten
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40min
Käferbohnensalat
35min
Faschierte Laibchen
35min
Paprikahendl
1h
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Boef Stroganoff
50min
Wurzelfleisch
1h
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Erdäpfelsalat
55min
Rindsrouladen
1h 30min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min