Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 3 - 4 TL Kren, aus dem Glas
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Wälzen
-
½
Bund frische Dille, Blättchen abgezupft
of 1 TL Dille, getrocknet - 500 g gekochte Erdäpfel, mehlig, ausgekühlt, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 500 g Forelle, geräuchert, entgrätet, in Stücken
- 3 Eier (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
-
Butterschmalz
of Rapsöl zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnittlauchsauce
10 Min
Sauce Tatare
15min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Wurstaufstrich
10 Min
Liptauer
15min
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Boef Stroganoff
50 dk
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Semmelknödel
50 dk
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 Std.
Nussfisch
30 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min