Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entkernt
- 40 g Olivenöl
- ½ Bund Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Bio-Zitrone, geviertelt
- 4 Lammkronen (à ca. 250-280 g)
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
of 1 EL Rosinen - 100 - 150 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Paradeiser, in Stücken
- 350 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Spalten (10 mm)
- 400 g Paprika, gemischt (gelb und rot), in Stücken (4 cm)
-
50
g Rotwein
of 50 g Wasser -
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2594 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Blunzenpackerl
50min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Coq au vin
3h
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Boef Stroganoff
50min
Fiakergulasch
2h 15 min