Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entkernt
- 40 g Olivenöl
- ½ Bund Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Bio-Zitrone, geviertelt
- 4 Lammkronen (à ca. 250-280 g)
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
of 1 EL Rosinen - 100 - 150 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Paradeiser, in Stücken
- 350 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Spalten (10 mm)
- 400 g Paprika, gemischt (gelb und rot), in Stücken (4 cm)
-
50
g Rotwein
of 50 g Wasser -
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2594 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al Ragù
4h
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Schöpsernes
1h
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7sa 30 dk
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1hod. 10min
Bouillabaisse
1h 25min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h