Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Fenchel, in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif, in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
of 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1554 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokoscurry mit Huhn
45min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Boef Stroganoff
50min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h