Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
-
200
g Schalotten, halbiert
of 200 g rote Zwiebeln, halbiert - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 400 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 - 450 g Tafelspitz
- 4 TL Estragonsenf
- 500 g frische Fisolen
- 20 g Kürbiskernöl
- 10 g Apfelessig
- ½ TL Salz
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Paradeiser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 984 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Boef Stroganoff
50 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Coq au vin
3 Std.
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55 dk
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1sa 5 dk
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min