Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
- 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
- 700 g Tomaten, reif
- 125 g Mozzarella
- 10 g Olivenöl
- 150 g Ricotta
- 1 Ei
- 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Cannelloni
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Honig
- 2 Prisen Chili, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2176 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fisolenfleisch
1h
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Boef Stroganoff
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min