Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
- 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
- 700 g Tomaten, reif
- 125 g Mozzarella
- 10 g Olivenöl
- 150 g Ricotta
- 1 Ei
- 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Cannelloni
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Honig
- 2 Prisen Chili, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2176 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45 min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1 godz. 50 min
Tomatentarte à la Provence
55min
Nussfisch
30 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Blunzenpackerl
50 min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min