Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, (siehe Tipp)
- 150 g Couscous
- 35 g Olivenöl
- 3 TL Salz
-
1
Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 300 g Wasser
- 1000 g Zucchini, Ø 6-10 cm (siehe Variante)
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 65 g Tomatenmark
- 50 g Mandelstifte, etwas mehr zum Bestreuen
- 600 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 10 g Honig
- 15 g Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boef Stroganoff
50min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Bouillabaisse
1h 25 min
Fischburger mit Koriander Mojo
45 min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1h 30min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Zimtschneckchen
3h
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min