Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen, (siehe Tipp)
- 150 g Couscous
- 35 g Olivenöl
- 3 TL Salz
-
1
Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 300 g Wasser
- 1000 g Zucchini, Ø 6-10 cm (siehe Variante)
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 65 g Tomatenmark
- 50 g Mandelstifte, etwas mehr zum Bestreuen
- 600 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 10 g Honig
- 15 g Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Flammkuchen mit Forelle
1h
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50min
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3h 40min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 Min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Velouté von Topinambur
30min
Brownies mit Ribiselsorbet
5h