Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten (siehe Variante)
- 40 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g Mandeln
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 110 g natives Olivenöl extra
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 80 g Weizenmehl, universal
- 210 g Milch
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Macis
- 350 - 400 g Paprika, gemischt, rot und gelb, in Stücken
- 10 g Apfelessig
- 1 TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2873 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Flaumiger Lauchkuchen
2h
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 Min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 Min
Quinoa-Giersch-Gratin
1 Std.
Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten
1ωρ. 30 λεπτ.
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 Min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 Min
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1h 5 min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.