Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten (siehe Variante)
- 40 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g Mandeln
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 110 g natives Olivenöl extra
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 80 g Weizenmehl, universal
- 210 g Milch
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Macis
- 350 - 400 g Paprika, gemischt, rot und gelb, in Stücken
- 10 g Apfelessig
- 1 TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2873 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15 min