Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
of 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Punsch
35min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1sa 5 dk
Omelettrolle mit Blattspinat
35min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45min
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 Std.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 dk
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1h
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Himbeerpudding
35min
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45min