Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
of 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 λεπτ.
Dinkelsalat mit Radieschen und Rucola
40 Min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10 λεπτ.
Salat mit Speck und Apfel
20 λεπτ.
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1ωρ.
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 λεπτ.
Salat Nicoise
40 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Vegetarischer Reissalat
40 Min
Erdäpfel-Fisolen-Salat
1ωρ.