![Gefüllte Tomaten Gefüllte Tomaten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58e6740f-c7bf-4c18-9a59-c42784768439/Derivates/58543f2d-2233-45bf-9f5b-d040522f8a52.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
of 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilzragout mit Fisolen
1 Std.
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13 godz. 10 min
Eier in Dijonnaise
35min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
Tex-Mex-Eier im Förmchen
30 Min
Tomaten mit Pilz-Nuss-Füllung
1 Std. 5 Min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55 Min
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1 Std. 5 Min