Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Quinoa
- 800 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Bio-Zitronen
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 12 Cherrytomaten
- 60 g Blattspinat, frisch
- 100 g Kokosmilch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2484 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1 Std.
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 Min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1h 5min
Fischcurry
45min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1 Std. 20 Min
Quinoa Morgenpudding
2 Std. 45 Min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 Std. 20 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min