Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Quinoa, rot
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1 cm)
- 6 Stängel Koriander, frisch, Blätter abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 80 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
-
240
g Lachsforellenfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
of 240 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm) - 1 EL Kapern, eingelegt
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1sa
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Flammkuchen mit Forelle
1sa
Spinat-Pilz-Quiche-Cups
40 dk
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Huhn
45 Min
Zandergulasch
45 Min
Eierschwammerl-Empanadas
1h 45min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55 Min