![Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1badb0b367d5055ebefe4d8c0188ab36/Derivates/4ca5d062defb1e44f3efd04a27fd15aa086491d8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 40 g Haselnüsse, ganz
- 30 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 10 g Butter
-
150
g Marillen, frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)
of 50 g getrocknete Marillen, entsteint, gewürfelt (0,5 cm) - 1 Knoblauchzehe
- 60 g Zwiebeln
- 15 g Olivenöl
- 80 g Speckwürfel
- 400 g Fisolen, frisch, geputzt und halbiert
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL gemischte Kräuter, frisch z.B. Petersilie, Thymian
- 2 - 3 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 495 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsetatar rot-grün
15 Min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 Min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30 Min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 Min
Lammragout mit Sellerie-Püree
1h 10min
Wintersalat
55 Min
Champignonsauce
30 Min
Erdbeer-Puddingkuchen
1 Std.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Italienische Frittata
35 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 Min