Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Größe M)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1 EL Semmelbrösel, zum Ausstreuen
-
2 - 3
Feigen
of 2 - 3 Pflaumen, entsteint - 100 g Heidelbeeren, frisch
- 100 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Staubzucker
- 25 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Sauerrahm
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Zimt-Zucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 163 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Rotkrautstrudel
1h 10 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Maronikekse, glutenfrei
2h 50min
Wilder Wurzel-Topf
2h 45 min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 Std.
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4 Std.
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 Min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 Std. 30 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min