Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 250 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 250 g Suppengemüse (z. B. Karotte, Gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Speckwürfel
- 4 Eier
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 120 g Weizenmehl, universal
- 120 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1606 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkrautstrudel
1u. 10min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1h
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Bunte Ofen-Tortilla
1u. 10min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 мин.
Nudelauflauf mit Kürbis und viel Käse
1h 15 min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1ч. 5 мин.
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1h
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1u. 45min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 мин.