Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
50
g Gorgonzola, in Stücken
of 50 g Ziegenweichkäse, in Stücken - 200 g Semmelwürfel
- 150 g Milch
- 30 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- Butterschmalz zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 262 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1sa
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1sa 30 dk
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1sa 30 dk
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Sommergalette
1 Std. 25 Min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40 dk
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min