![Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9F27BC9-F725-4086-BDE0-CF0EDC3D9851/Derivates/4AAB1EA7-1423-468E-A62E-1B8D5C21664B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Lebkuchen, vegan, in Stücken
- 300 g Kirschen aus dem Glas, 8 EL Kirschensaft
- 250 g Cashewsahne, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 Päckchen Sahnesteif, vegan
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- ¾ TL Lebkuchengewürz
- 4 EL Mandeln, gehobelt
- Zimt, gemahlen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1349 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschkenkuchen (vegan)
1h
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2h 30min
Veganes Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9 Std.
Ostereier gelb gefärbt
55 min
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1h
Apfel-Punsch
35 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40p
Bananen-Erdnuss-Cookies
45min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5 Std.
Cool Passion
10p
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min