Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flammkuchenteig
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 2 rote Zwiebeln
- 150 g Hokkaidokürbisfleisch
- 1 Birne
- 1 Radicchio, klein
- 2 EL Olivenöl (20 g)
- 1 TL Rohrohrzucker
- 1 TL Salz
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Crème fraîche
- 1 Eidotter
- 100 g geräucherter Schinken, in Scheiben
-
100
g Ziegenfrischkäse, in Scheiben
of 100 g geriebener Käse (z. B. Pizzakäse)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 792 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50 min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Bunte Ofen-Tortilla
1h 10min
Flaumiger Lauchkuchen
2 Std.
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15min
Kürbis-Lasagne
1 godz. 45 min
Garten Focaccia
2h 10 min
Tarte mit Spinat und Feta
50 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 godz.
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 min