Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Walnüsse, halbiert
- 2 - 3 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 15 g Balsamico-Essig
- 20 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Honig
- 1 TL Senf
- 250 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken
- 10 g Kürbiskerne
- 150 g gemischter Blattsalat, grob zerzupft
- ½ Birne, reif, in Scheiben (ca. 140 g)
- 80 g Schafskäse, light, grob zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1804 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 879 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20 Min
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1h 30 min
Frühstücks-Smoothie
15 Min
Obstsalat
15 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Apfel-Sauerkraut-Salat
1h 15 min
Detox-Salat
10 Min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1 Std.
Quinoasalat mit Miso-Ingwer-Dressing
1 Std. 10 Min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10 Min