Compatibele versies
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Karotten, geputzt, in Stücken
- 10 g Butter
- 70 g Wasser
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 100 g Vogerlsalat
- 2 Marillen, getrocknet, entsteint
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 80 g Joghurt (1% Fett)
- 1 EL Honig
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kardamom, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 674 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rettich-Kimchi (mit Gemüsestyler)
96 Std. 20 Min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 min
Basen-Müsli
10 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15min
Eisalat mit Räucherforelle
20 Min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10 Min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20 Min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5 min
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 Std. 20 Min