Compatibele versies
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Karotten, geputzt, in Stücken
- 10 g Butter
- 70 g Wasser
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 100 g Vogerlsalat
- 2 Marillen, getrocknet, entsteint
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 80 g Joghurt (1% Fett)
- 1 EL Honig
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kardamom, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 674 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basen-Müsli
10min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Sommerhummus
35 Min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 Min
Wintersalat
55 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Menü: Gefüllte Hühnerbrustfilets mit Gemüsecouscous, Erdbeer-Melonen-Tiramisu
1h 35min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 Min
Quinoa mit Fisolen
30 Min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 Min