Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600 - 700
g Hokkaidokürbis mit Schale, entkernt
of 600 - 700 g Butternusskürbis, geschält, entkernt - 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 2 - 3 EL Olivenöl
-
3
Zweige Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
of 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft - 2 ½ TL Salz
- 220 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft
-
20
g Ahornsirup
of Honig - 100 g Wasser
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tahina (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 317 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenaufstrich
30 Min
Kidneybohnenaufstrich
1 Std. 10 Min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 Std. 15 Min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 Min
Zitronen-Hummus-Nocken
45 Min
Bärlauchpesto
20min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10min
Rote-Rüben-Dip
15min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 Min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1 Std. 20 Min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min